Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان دومین بویه هواشناسی دریایی گیلان، پس از بندر کیاشهر در شرق استان در بندر مرزی آستارا در غرب این استان به آب انداخته شد.

محمد دادرس، مدیر کل هواشناسی استان گیلان در جریان راه اندازی این بویه در بندر مرزی آستارا، در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: بویه مذکور با هدف اندازه گیری کمیت های جوی و دریایی بکار می رود و تأثیر بسزایی را در فعالیت های دریانوردی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برای خرید این بویه، ۱۵ میلیارد ریال هزینه شده است، ادامه داد: با همکاری اداره بندر و دریانوردی آستارا، بویه مذکور در فاصله ۱۵ کیلومتری از ساحل دریای خزر به آب انداخته شد.

دادرس در بخش دیگر سخنان خود به راه اندازی ایستگاه هواشناسی حیران اشاره کرد و توضیح داد: با توجه به پیش بینی های به عمل آمده و بررسی های میدانی از منطقه حیران، با راه اندازی ایستگاه هواشناسی در این منطقه، داده های جدیدی از آب و هوای منطقه را به دست خواهیم آورد.

وی اضافه کرد: ایستگاه کوهستانی حیران تا چند ماه آینده مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

نصب نرم افزارهای بویه در ایستگاه آستارا

شبنم هادی نژاد، معاون توسعه و پیش بینی اداره کل هواشناسی گیلان در حاشیه به آب انداختن و راه اندازی این بویه، خاطرنشان کرد: این بویه معیارهایی نظیر ارتفاع موج، دمای آب و سمت حرکت آب را ارزیابی می کند.

وی با اشاره به اینکه همانطور که در خشکی ایستگاه هایی برای اندازه گیری کمیت های جوی داریم، در دریا نیز اطلاع از پارامترهای جوی و دریایی نیاز است، تصریح کرد: نرم افزارهای این دستگاه در ایستگاه هواشناسی آستارا نصب شده و اطلاعات را به ایستگاه هواشناسی این شهرستان منتقل می کند.

هادی نژاد با تأکید بر اینکه این سیستم برای رونق گردشگری دریایی در فصول گرم سال، افزایش اطلاعات هواشناسی برای فعالان تجارت دریایی پیش از ورود کشتی ها به بندر آستارا و یا قبل از خروج آنها از بندر و فعالیت های مربوط به صید و صیادی بسیار تاثیرگذار است، اضافه کرد: بالغ بر ۱۳ ایستگاه هواشناسی در شهرستان های استان فعال است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها ایستگاه هواشناسی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۷۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعیه جدید وزارت حمل و نقل عراق درباره انتقال مسافران از اروند رود

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، وزارت حمل و نقل این کشور با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد که احمد جاسم الاسدی، مدیر کل شرکت حمل و نقل دریایی عراق به منظور فعال سازی حمل و نقل مسافران بین دو کشور از طریق اروند رود در نشست مشترکی با نمایندگان بنادر جمهوری اسلامی ایران شرکت کرد.

در این اطلاعیه آمده است که این دیدار بر اساس دستورات «رزاق محیبس السعداوی» وزیر حمل و نقل عراق انجام شده و فعال سازی این خط برای تسهیل تردد مسافران بین دو کشور به ویژه در ایام مناسبت های مذهبی برای کاهش ازدحام در گذرگاههای زمینی ضروری است.

وزارت حمل و نقل عراق در این اطلاعیه با اشاره به اینکه شرکت حمل و نقل دریایی عراق از اسکله آماده برای حمل و نقل راحت مسافران برخوردار است، افزود: قایق های دو کشور ایران و عراق برای جابجایی مسافران، پیشرفته و ایمن و مجهز به وسایل امداد و نجات هستند.

وزارت حمل و نقل عراق اضافه کرد که برای سهولت حمل و نقل دریایی با قایق های موجود، تردد بین بنادر خرمشهر و اسکله «العشار» در ساحل اروند رود خواهد بود.

پیشتر مدیرعامل سازمان حمل و نقل دریایی عراق برقراری و فعال شدن خط مسافری دریایی خرمشهر به بصره و برعکس را از اولویت‌های مهم و اساسی وزارت حمل و نقل عراق اعلام کرد و گفت: به دنبال "صفر" کردن تعرفه سفر دریایی از بندر خرمشهر به بصره هستیم.

احمد جاسم نعیم دیروز دوشنبه در نشست راه‌اندازی خط مسافری دریایی خرمشهر به بصره که در بندر خرمشهر برگزار شد گفته بود که هدف اساسی این نشست بررسی فنی، تخصصی و نهایی برای فعال شدن این خط مسافری دریایی است که امیدواریم ظرف ۲ ماه آینده به صورت رسمی شاهد برقراری سفر دریایی از خرمشهر به بصره و برعکس باشیم.

وی افزود: به دنبال این هستیم که تعرفه‌ سفر دریایی از بندر خرمشهر به مقصد بصره و برعکس را به حداقل‌ترین میزان کاهش و یا آن را از بین ببریم.

جاسم نعیم خاطرنشان کرد: آمادگی کاملی برای استقبال از مسافران خط دریایی عازم از بندر خرمشهر به بصره در کشور عراق داریم.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل دریایی کشور عراق گفت: سازمان حمل و نقل دریایی کشور عراق آماده استقبال از سرمایه‌گذاران ایرانی برای ایجاد فضای گردشگری دریایی و اقدامات مربوط به آن است.

بندرخرمشهر با برخورداری از ۲۰ پست اسکله، ۲۳۰ هکتار وسعت، تجهیزات پیشرفته، قرار گرفتن در محدوده منطقه آزاد تجاری اروند، بهره مندی از سیستم حمل و نقل چند وجهی و اتصال به کریدور بندرامام خمینی(ره) به عنوان سومین بندر آزاد کشور در حوزه خلیج فارس محسوب می شود.

این بندر با موقعیت راهبردی خود و نزدیکی به بازار کشورهای عراق و کویت یکی از مهمترین بنادر تجاری کشور در زمینه صادرات به کشورهای حاشیه خلیج فارس به شمار می آید.

کد خبر 848395 برچسب‌ها بندر خرمشهر خلیج فارس کویت بندر امام خمینی عراق ایران

دیگر خبرها

  • رشد ۱۵۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر نوشهر
  • اعلام محدودیت ترافیکی در ۲ محور گیلان
  • اعلام محدودیت ترافیکی در محورهای قدیم گیلان
  • ◄ ایجاد طرح جامع بندر شهید حقانی به عنوان قطب مسافری و تفریحی
  • فعالسازی خط مسافری دریایی خرمشهر به بصره
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی
  • ۶۶۰ هزار مسافر در بنادر شرق هرمزگان جابه‌جا شد
  • اطلاعیه جدید وزارت حمل و نقل عراق درباره انتقال مسافران از اروند رود
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • حمله به یک کشتی در بندر «المخا» یمن