Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان مرزی بندر آستارا بر ضرورت تجهیز ایستگاه هواشناسی آستارا به تکنولوژی های روز تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، یونس رنجکش در حاشیه بازدید مدیر کل هواشناسی استان گیلان از ایستگاه هواشناسی آستارا، اظهار کرد: داده ها و اطلاعات هواشناسی دارای کاربردهای مختلفی است که بر اساس شرایط شهرستان می توان از این داده ها در ابعاد مختلف استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با استفاده از اطلاعات هواشناسی می توان پیش بینی ها و پیشگیری های مختلفی را در زمینه های صنعتی، گردشگری، خدمات و حوزه های امنیتی داشته باشیم، ادامه داد: این مهم با برنامه ریزی امکان پذیر است.

رنجکشافزود: وجود ایستگاه هواشناسی در آستارا و تجهیز و تکمیل آن با توجه به تکنولوژی های روز یک ضرورت است و باید از این ظرفیت به درستی استفاده کرد.

وی با تبیین خدمات هواشناسی و چگونگی کاربردی کردن اطلاعات برای حوزه های مختلف، خاطرنشان کرد: باید اطلاعات حاصله، توسط کارشناسان این سازمان برای جامعه هدف تبیین شود.

ویتأکید کرد: فرمانداری آستارا آمادگی همکاری های لازم برای توسعه خدمات و امکانات این سازمان را در شهرستان دارد.

رئیس اداره هواشناسی بندر مرزی آستارا نیز از ایجاد سامانه توسعه هواشناسی کاربردی «تهک» کشاورزی در این شهرستان خبر داد.

«فردین فرتوت نیا» در تشریح جزئیات سفر مدیرکل هواشناسی استان گیلان به آستارا و دست آوردهای این سفر به ایسنا، منطقه گیلان، گفت: در سفر مدیرکل هواشناسی استان گیلان به بندر مرزی آستارا، نشست هایی با مسئولان رده بالای شهرستان برگزار شد.در این نشست ها پیرامون راه اندازی ایستگاه اقلیم شناسی خودکار روستای حیران، سامانه توسعه هواشناسی کاربردی «تهک» کشاورزی و سیستم وایرلس هواشناسی آستارا بحث و تبادل نظر گردید.

وی با اشاره به موقعیت اقلیمی آستارا و تنوع کشت محصولات مختلف کشاورزی در مناطق کوهستانی و جلگه‌ای شهرستان، افزود: سامانه تهک نقش ویژه و تأثیرگذاری را در این زمینه دارد و کشاورزان زحمتکش شهرستان به زودی از طریق دهیاران و شوراهای اسلامی بخش های مرکزی و لوندویل و پس از شرکت در کلاس های توجیهی، از این سیستم استفاده خواهند کرد.

فرتوت نیا اضافه کرد: این سیستم 6 محصول از جمله چای، زیتون، برنج، پرورش ماهیان گرمابی و همین طور 2 محصول دریاییرا تحت پوشش اطلاعات هواشناسی و توصیههای کاربردی قرار خواهد داد.

رئیس اداره هواشناسی آستارا با تأکید بر اینکه کلاس های توجیهی دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها در آینده ای نزدیک برگزار می شود، خاطر نشان کرد: فراخوان شرکت در این کلاس ها از طریق بخشداری های مرکزی و لوندویل منتشر خواهد شد.

وی از راه اندازی ایستگاه اقلیم شناسی خودکار روستای حیران خبر داد و تصریح کرد: این ایستگاه با مکان یابی مناسب و کارشناسی شده در زمینی به مساحت هزار متر مربع احداث خواهد شد.

وی افزود: هموطنان از مزایای این ایستگاه، در زمینه گردشگری، هواشناسی، حمل و نقل وکشاورزیبهره مند خواهند شد که کمک شایانی به تکمیل اطلاعات هواشناسی شهرستان و حتی استان در زمینه های مختلف خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، علاوه بر برگزاری نشست ها، مدیر کل هواشناسی گیلان به همراه فرماندار بندر مرزی آستارا، نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی، بخشدار مرکزی و تنی چند از مسئولان محلی، از بخش های مختلف ایستگاه سینوپتیک شهرستان بازدید کردند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۲۲۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال ۱۴۰۳ با حضور، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار فرجی پور جانشین و معاونین قرارگاه سایبری کشور، سعید رحیمی معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات این سازمان و معاونین وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرکل حوزه وزارتی، روسای سازمان‌ها، شرکت‌های تابعه و اپراتور‌های تلفن همراه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه سردار جلالی به تحلیل جامعی از عملیات افتخارآمیز نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تحرکات ددمنشانه رژیم صهیونیستی و نتایج و آثار راهبردی این عملیات در تغییر معادلات نظامی منطقه پرداخت.

وی در ادامه با توجه به ماهیت کارکردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تبیین تهدیدات متصور در این حوزه و ضرورت انجام اقدامات برای افرایش پایداری و تاب آوری زیرساخت‌های این حوزه پرداخت.

در ادامه گزارشی از اقدامات پدافند غیرعامل در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی مسئولان وزارت ارتباطات ارائه شد.

بررسی آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران، اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقای امنیت و صیانت از مراکز، حوضچه‌ها و خطوط ارتباطی مهم، اجرای طرح نظارت هوشمند و تصویری و ضرورت انجام اقدامات فوری و اولویت‌دار برای ارتقا امنیت سکوها، خدمات‌رسان‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی و برگزاری مستمر رزمایش‌ها به ویژه رزمایش‌های شبکه ملی اطلاعات از دیگر مواردی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرایی تجهیز نبودن آتش نشانی شهرک امام زاده ابراهیم شفت
  • افتتاح ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در زرند
  • نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • اعلام محدودیت ترافیکی در ۲ محور گیلان
  • اعلام محدودیت ترافیکی در محورهای قدیم گیلان
  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • ضرورت به روز رسانی قوانین حوزه رسانه
  • هزینه ۱۰۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی